Cum a explicat Adrian Mutu umilința cu Farul: ”Așa s-a făcut istoria!”

HomeSport

Cum a explicat Adrian Mutu umilința cu Farul: ”Așa s-a făcut istoria!”

SuperLiga: CFR - Univ. Craiova, duminică, 21:00, DGS 1 Liga 2: Steaua - Oțelul, duminică, 14:30, DGS 1 Adrian Mutu: ”Rezultatul te lovește în org

Presa din Spania, reverență în fața lui Real Madrid, după calificarea în finala UCL: ”Miracolul etern”
Adrian Mutu, nemulțumit de situația existentă cu „veteranul” Săpunaru: „Chiar sunt supărat”
Video Exclusiv | Fotbalistul român care a fost la ”un vârf de ac” de un transfer ”galactic” la Real Madrid: ”A fost o înțelegere”

  • SuperLiga: CFR – Univ. Craiova, duminică, 21:00, DGS 1

  • Liga 2: Steaua – Oțelul, duminică, 14:30, DGS 1

Adrian Mutu: ”Rezultatul te lovește în orgoliu!”

La finalul partidei, Adrian Mutu s-a arătat dezamăgit de rezultat și a mărturisit că scorul este cauzat și de greșelile persoanele ale elevilor săi. ”Briliantul” și-a găsit cu greu cuvintele, însă a ținut să precizeze că aceeași jucători au reușit să le învingă pe CFR Cluj și pe FCSB.

După ce a fost contestat recent de suporteri, Adi Mutu a transmis că, după această înfrângere umilitoare, giuleștenii sunt datori cu o victorie.

A fost o seară de coșmar, o seară neagră, rezultatul spune totul. Am început jocul cum nu se putea mai prost, în secunda 30, penalty. Sunt prea puține lucruri de spus, pentru că, pe lângă faptul că Farul are calitate, am mai făcut și cadouri. E o seară de coșmar pentru noi, nu avem ce să spunem. Rezultatul te lovește în orgoliu. Mai multe nu sunt…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0