Concluziile antrenorului de la Rangers, după ce Ianis Hagi a jucat primul meci ca titular de la revenirea din accidentare

HomeSport

Concluziile antrenorului de la Rangers, după ce Ianis Hagi a jucat primul meci ca titular de la revenirea din accidentare

SuperLiga: Hermannstadt - U Craiova 1948, luni, 16:30, DGS 1 SuperLiga: FCSB - Sepsi, luni, 21:00, DGS 1 În premieră în acest sezon, Ianis Hagi (

Vlad Munteanu, reacție după ce s-a spus că el e viitorul președinte al FRF
Contractul lui David de Gea expiră în vară, iar Manchester United a luat decizia finală
Surpriză! Gigi Becali a numit jucătorul exponențial de la FCSB: ”Deși avea galben, nu a fost schimbat. De ce?”

  • SuperLiga: Hermannstadt – U Craiova 1948, luni, 16:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – Sepsi, luni, 21:00, DGS 1

În premieră în acest sezon, Ianis Hagi (24 de ani) a fost titularizat de către Michael Beale în primul 11 al ”albaștrilor”. 

Michael Beale a vorbit despre titularizarea lui Ianis Hagi 

  • 18 ianuarie 2022 este data în care Ianis Hagi jucase ultimul meci de campionat în calitate de titular pentru formația din Glasgow.  

În meciul cu Aberdeen, mijlocașul a fost schimbat în minutul 66 de către Michael Beale, care la finalul partidei a avut cuvinte de laudă pentru fotbalistul român.

Tehnicianul s-a arătat bucuros de faptul că Ianis Hagi a revenit pe teren și a dezvăluit că vede în acesta un potențial foarte mare. 

„A fost plăcut să-l revăd pe Ianis Hagi. A lipsit un an și a arătat în câteva momente că există potențialul pentru a continua la un nivel înalt”, a afirmat Michael Beale.

Ianis Hagi a primit nota trei pentru prestația din meciul cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0