Ce produse a cumpărat premierul

HomePolitică

Ce produse a cumpărat premierul

Marcel Ciolacu a fost la cumpărături. Și-a luat, ca tot omul, ceea ce are nevoie prin frigider. Nimic nou sub soare până aici. Pe pagina sa de

Amendamentele legii pensiilor speciale vor fi adoptate în două săptămâni. Referitor la reacția CCR, Premierul „se așteaptă la orice”
Gabriela Firea, revenită la conducerea PSD, NEAGĂ orice legătură între ea, soțul său, Primăria Voluntari și dosarele sociale falsificate
Ce spune premierul despre Jalonul pensiilor speciale din PNRR.

Marcel Ciolacu a fost la cumpărături. Și-a luat, ca tot omul, ceea ce are nevoie prin frigider. Nimic nou sub soare până aici. Pe pagina sa de facebook, oficialul a publicat însă imagini de la momentul cu pricina – pare că premierul și-a scanat singur produsele cumpărate – și cu valoarea bunurilor, un total de 93.50 de lei. De precizat că Marcel Ciolacu a cumpărat produse românești, folosind și un haștag în acest sens.

Reamintim că premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, în luna septembrie,  de un reporter prezent la sediul PSD ce cumpără cu 100 de lei. Premierul a fost luat prin surprindere atunci și nu a dat un răspuns explicit.

Primul ministru e precizat că ar putea face cumpărături consistente cu această sumă. Sâmbătă, mesajul premierului – pe lângă reclama făcută produselor românești de la raft – vine să arate ce cumpără omul Marcel Ciolacu cu 100 de lei.

„Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie:…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0