Donald Trump și Joe Biden, față în față, la 60 Minutes. Ce și-au spus cei doi președinți?

HomePolitică

Donald Trump și Joe Biden, față în față, la 60 Minutes. Ce și-au spus cei doi președinți?

Fostul și actualul președinte al Statelor Unite, au stat față în față, într-un dialog, la emisiunea 60 Minutes. Au vorbit despre economie, arom

Klaus Iohannis: „Israelul are dreptul legitim de a se apăra, cu respectarea dreptului internațional umanitar”
Guvernul alocă 200 mil. de lei către CNAS în vederea dotării unităților sanitare cu paturi, dar și pentru decontarea medicamentelor
Reuniunea de la Jeddah | Bogdan Aurescu: ”Am exprimat sprijinul ferm al României pentru Formula de pace a președintelui Zelenski”

Fostul și actualul președinte al Statelor Unite, au stat față în față, într-un dialog, la emisiunea 60 Minutes. Au vorbit despre economie, aroma de înghețată preferată a lui Biden și au bârfit-o pe Hillary Clinton. 

Este o parodie de aproape două minute, creată de echipa lui Donald Trump. Fostul lider de la Casa Albă a postat clipul pe Truth Social cu textul: M-am alăturat „60 Minutes” cu Joe Biden coruptul!

În dialogul imaginar, cei doi șefi de stat ating subiectul celor 33.000 de e-mailuri șterse de fostul Secretar de Stat, Hillary Clinton.

Cum s-ar putea întâmpla asta? Cum ar putea cineva să fie atât de iresponsabil? Și m-am gândit, ce date erau acolo care ar putea compromite sursele și metodele? Prin asta, mă refer la numele persoanelor care au ajutat-o etc. Și este pur și simplu iresponsabil, i-a răspuns Joe Biden, într-un colaj fabricat declarații reale.

Dialogul continuă:

Donald Trump: Da, cred că este rușinos ce a făcut…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0