BEC respinge cererea de anulare a alegerilor în Sectorul 1

HomePolitică

BEC respinge cererea de anulare a alegerilor în Sectorul 1

Biroul Electoral Central (BEC) a respins sâmbătă solicitarea Alianței Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei) de anulare a alegerilor în Circ

|Cutremur în USR după dezvăluirile GÂNDUL
„Orice bucățică de parc contează”
MAE recomandă cetățenilor români să evite deplasările în zona Peninsula Sinai

Biroul Electoral Central (BEC) a respins sâmbătă solicitarea Alianței Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei) de anulare a alegerilor în Circumscripția Electorală Sector 1, Municipiul București.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe în care au fost examinate mai multe contestații legate de rezultatele recente ale alegerilor.

Pe lângă cererea Alianței Dreapta Unită, BEC a respins și solicitările Partidului Reînnoim Proiectul European al României privind renumărarea voturilor în 117 secții de votare din județul Mureș și în 82 de secții din județul Iași, conform Agerpres.

Deciziile Biroului Electoral Central vin în urma unor acuzații de nereguli electorale avansate de mai multe partide politice. Alianța Dreapta Unită a argumentat că au existat nereguli semnificative în procesul de vot și numărare, dar BEC a concluzionat că nu sunt suficiente dovezi pentru a anula alegerile.

Decizia BEC menține rezultatele actuale ale…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0