Atac înfiorător de Crăciun, la Craiova: Huliganii au băgat un bărbat în spital

HomeSport

Atac înfiorător de Crăciun, la Craiova: Huliganii au băgat un bărbat în spital

Fotbalul românesc oferă o știre horror în toiul Sărbătorilor de Iarnă! Pentru că, luni, de Crăciun, un angajat al clubului „U“ Craiova, patronat de Ad

Video | Preliminarii EURO 2024. Islanda – Portugalia 0-1 / Estonia
Hațegan a confirmat „la un an după ce am experimentat alte lucruri, pe care nu le doresc nimănui”
Scandal la Madrid! O jucătoare rusă, susținută de cei care l-au ajutat pe Vladimir Putin în războiul din Ucraina

Fotbalul românesc oferă o știre horror în toiul Sărbătorilor de Iarnă! Pentru că, luni, de Crăciun, un angajat al clubului „U“ Craiova, patronat de Adrian Mititelu, a ajuns să fie băgat în spital, înjunghiat, după ce a fost atacat de un grup de suporteri de la rivala CS U Craiova!

Victima, un bărbat de 36 de ani, se îndrepta spre baza de antrenament al celor de la „U“ atunci când, potrivit Orange Sport, a fost abordat de niște huligani, susținători ai celor de la CS U. După un schimb de replici deloc amical, angajatul clubului „U“ Craiova a fost înjunghiat! Sursa citată a notat că victima a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova și, din fericire, e în afara oricărui pericol, în acest moment.

O anchetă e plină desfășurare, în acest caz, însă, deocamdată, se știe doar că atacatorii, patru-cinci tineri, purtau haine cu însemnele clubului CS U Craiova, în momentul în care l-au înjunghiat pe angajatul formației rivale.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0