Asumarea răspunderii pe legea pensiilor speciale, ultima variantă

HomePolitică

Asumarea răspunderii pe legea pensiilor speciale, ultima variantă

Premierul României, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, că ar prefera ca proiectul de lege privind pensiile speciale să fie adoptat prin procedu

Nu are doar o tradiție de 450 de ani, dar are cu siguranță şi VIITOR
BREAKING NEWS | Succes major al lui Marcel Ciolacu pe frontul Schengen. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene. „Vom realiza împreună acest vis”
Sebastian Burduja, despre PĂSTRAREA funcției de ministru al Cercetării

Premierul României, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, că ar prefera ca proiectul de lege privind pensiile speciale să fie adoptat prin procedura clasică, parlamentară, nu prin angajarea răspunderii Guvernului. Aceasta ar fi „ultima” soluție a Coaliției, afirmă el.

Șeful Executivului a fost întrebat, luni, înainte de a participa la Congresul Seniorilor liberali, dacă își va asuma Guvernul răspunderea pe reforma pensiilor speciale.

„Nu lăsăm moștenire nimic, pentru că este o chestiune de responsabilitate pe care ne-o asumăm cu toții. Varianta asumării răspunderii este, din punctul meu de vedere, ultima.

Altfel, așa cum am negociat pe fiecare lege și cum a fost trecute și dezbătute în Parlament, mi se pare varianta cea mai bună”, a punctat liderul PNL.

Marcel Ciolacu: „Voi veni cu lege de asumare a răspunderii în faţa Parlamentului” pentru a trece reforma pensiilor speciale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a menționat vineri, 5…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0