Anamaria Prodan a intrat în politică. Ce partid a ales impresara și ce anunț a făcut

HomePolitică

Anamaria Prodan a intrat în politică. Ce partid a ales impresara și ce anunț a făcut

Anamaria Prodan s-a alăturat unui partid politic. Impresara a decis să militeze în calitate de politician împotriva abuzurilor asupra femeii. Colaj cu

Ciolacu îl felicită pe Jens Stoltenberg, pentru prelungirea mandatului la șefia NATO
Marinarii depun coroane de flori în cinstea eroilor căzuți la datorie
„România are unele dintre cele mai scăzute emisii pe cap de locuitor din UE”

Anamaria Prodan s-a alăturat unui partid politic. Impresara a decis să militeze în calitate de politician împotriva abuzurilor asupra femeii.
Colaj cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP). Anunțul publicat pe Instagram de impresară vine la scurt timp de când a fost filmată în timpul unei bătăi în stradă cu Laurențiu Reghecampf.

„Un nou început ! Mai puternic ca oricare ! Împreuna ne batem pt NOI!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul unui afiș electoral.
Pe aceeași temăProtecția Copilului s-a autosesizat după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce arată ancheta
Anamaria Prodan s-a înscris în partidul lui Codrin Ștefănescu

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate. O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale.

Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei. Aacest pas al meu a fost gândit în ani și cântărit cu mare grijă”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0