Anamaria Prodan a intrat în politică. Ce partid a ales impresara și ce anunț a făcut

HomePolitică

Anamaria Prodan a intrat în politică. Ce partid a ales impresara și ce anunț a făcut

Anamaria Prodan s-a alăturat unui partid politic. Impresara a decis să militeze în calitate de politician împotriva abuzurilor asupra femeii. Colaj cu

”PSD mi-a dat mandat pentru reducerea numărului de ministere”
”În următorii doi ani de zile vreau să încurajez cât mai mult investițiile”
Candidatul pentru funcţia de primar general e doamna Gabriela Firea, din partea PSD

Anamaria Prodan s-a alăturat unui partid politic. Impresara a decis să militeze în calitate de politician împotriva abuzurilor asupra femeii.
Colaj cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP). Anunțul publicat pe Instagram de impresară vine la scurt timp de când a fost filmată în timpul unei bătăi în stradă cu Laurențiu Reghecampf.

„Un nou început ! Mai puternic ca oricare ! Împreuna ne batem pt NOI!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul unui afiș electoral.
Pe aceeași temăProtecția Copilului s-a autosesizat după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce arată ancheta
Anamaria Prodan s-a înscris în partidul lui Codrin Ștefănescu

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate. O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale.

Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei. Aacest pas al meu a fost gândit în ani și cântărit cu mare grijă”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0