„Am văzut că sunt salvatorul situaţiei”

HomePolitică

„Am văzut că sunt salvatorul situaţiei”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, după discuţiile purtate, vineri, cu omologul ucrainean Mikola Solski, că a fost „o întâlnire u

„Trebuie să fim realiști, Rusia rămâne periculoasă”
Care sunt proiectele din mandatul anterior pe care Gabriela FIREA ar vrea să le continue
„Nu se mai discută în acest moment nici de retragere, nici de renunțare”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, după discuţiile purtate, vineri, cu omologul ucrainean Mikola Solski, că a fost „o întâlnire utilă, cu un prieten şi un coleg de suferinţă”. În cadrul întâlnirii, el a prezentat în detaliu situaţia fermierilor români şi „care este impactul fluxului de cereale, atât pe culoarul acesta de tranzit, dar mai cu seamă prin importul de cereale şi de seminţe oleaginoase”. 

„O întâlnire utilă, cu un prieten şi un coleg de suferinţă, un ministru care gestionează domeniul acesta extrem de delicat într-un context extrem de sensibil, ştiindu-se ce se întâmplă în Ucraina. Întâlnirea pe care am avut-o astăzi (vineri – n.r.) a fost generată de situaţia în care ne aflăm cu toţii, atât Ucraina, care se află în conflictul armat cunoscut, cât şi ţările ce se află în proximitatea acestui conflict care produce victime umane şi economice.

Cunoscându-se faptul că suntem principalul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0