„Am văzut că sunt salvatorul situaţiei”

HomePolitică

„Am văzut că sunt salvatorul situaţiei”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, după discuţiile purtate, vineri, cu omologul ucrainean Mikola Solski, că a fost „o întâlnire u

ALEGERI ÎN TURCIA. Turcii sunt aşteptaţi la urne. Se va scrie sfârșitul erei Erdogan?
introducerea culoarului unic și a biletului unic (CFR, Metrorex și STB)
Primarul Iașului, gafă de proporții: A spus a spus „făuritorii urinii”, în loc de „făuritorii unirii”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, după discuţiile purtate, vineri, cu omologul ucrainean Mikola Solski, că a fost „o întâlnire utilă, cu un prieten şi un coleg de suferinţă”. În cadrul întâlnirii, el a prezentat în detaliu situaţia fermierilor români şi „care este impactul fluxului de cereale, atât pe culoarul acesta de tranzit, dar mai cu seamă prin importul de cereale şi de seminţe oleaginoase”. 

„O întâlnire utilă, cu un prieten şi un coleg de suferinţă, un ministru care gestionează domeniul acesta extrem de delicat într-un context extrem de sensibil, ştiindu-se ce se întâmplă în Ucraina. Întâlnirea pe care am avut-o astăzi (vineri – n.r.) a fost generată de situaţia în care ne aflăm cu toţii, atât Ucraina, care se află în conflictul armat cunoscut, cât şi ţările ce se află în proximitatea acestui conflict care produce victime umane şi economice.

Cunoscându-se faptul că suntem principalul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: