„Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă”

HomePolitică

„Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă”

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un bilanţ al activităţilor din săptămâna ce stă să se încheie. El punctează că a „început demersurile pentru

„Diaspora a devenit mai puternică”
Maia Sandu propune înființarea unui centru național de apărare informațională și combatere a propagandei
Reuniunea de la Jeddah | Bogdan Aurescu: ”Am exprimat sprijinul ferm al României pentru Formula de pace a președintelui Zelenski”

Premierul Nicolae Ciucă a făcut un bilanţ al activităţilor din săptămâna ce stă să se încheie. El punctează că a „început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei”. De asemenea, șeful Executivului afirmă că „am căutat cele mai bune soluții pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat”.

„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei și ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie.

În cursul vizitei de lucru de la Iași, am trecut în revistă planurile pentru acest județ: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii ”Sfânta Maria”, autostrăzile A7 și A8 și toate proiectele de utilități în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin ”Anghel Saligny””, scrie Nicolae Ciucă, pe Facebook.

„Trebuie să dăm…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0