„Acel celebru CNI ar fi trebuit să fie liantul între dezvoltarea regiunilor. Nu am reușit”. Urmează schimbarea șefei CNI?

HomePolitică

„Acel celebru CNI ar fi trebuit să fie liantul între dezvoltarea regiunilor. Nu am reușit”. Urmează schimbarea șefei CNI?

Marcel Ciolacu a criticat, vineri, la conferința de alegeri a PSD Neamț, activitatea Companiei Naționale de Investiții (CNI), care nu ar fi r

Toți aliații au convenit ca Ucraina să devină membră a NATO
8 din 10 copii români se confruntă cu lipsuri. Prin Legea prevenirii separării copilului de familie, acești copii vor fi ajutați!
„Ne-am inspirat și din acțiuni ale statului francez”

Marcel Ciolacu a criticat, vineri, la conferința de alegeri a PSD Neamț, activitatea Companiei Naționale de Investiții (CNI), care nu ar fi reușit să fie „liantul între dezvoltarea regiunilor”. Se pune astfel întrebarea dacă, după rotativă, va fi sau nu schimbată din funcție longeviva directoare a CNI, Manuela Irina Pătrășcoiu.

În deschiderea conferinței de la Neamț, liderul PSD a spus că a venit timpul ca românii să nu mai plece din România.

„Și nu o putem face, decât cu investiții majore, cu investiții cum vor urma și la dumneavoastră”, a precizat Marcel Ciolacu. Cea mai mare investiție într-un spital, în Moldova, va fi la Piatra Neamț, de peste 300 de milioane de euro, a mai spus președintele PSD, care a amintit și că „mult-promisa Autostradă a Moldovei” va trece pe lângă Roman.

Liderul Partidului Social Democrat a precizat că astfel de investiții vor face ca românii să nu mai părăsească țara, iar Moldova să nu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0