8 din 10 copii români se confruntă cu lipsuri. Prin Legea prevenirii separării copilului de familie, acești copii vor fi ajutați!

HomePolitică

8 din 10 copii români se confruntă cu lipsuri. Prin Legea prevenirii separării copilului de familie, acești copii vor fi ajutați!

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis marți un mesaj cu privire la legea prevenirii separării copilului de familie. Ea a decis să tr

„Sprijinim financiar bunicii sau rudele care se ocupă de creșterea copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate”
Klaus Iohannis, mesaj după furtunile violente din România în care au murit 4 oameni
Minivacanțe pentru bugetari 2024. Guvernul a anunțat sărbătorile legale care vor fi prelungite. Cât va dura vacanța de Crăciun!

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis marți un mesaj cu privire la legea prevenirii separării copilului de familie.

Ea a decis să transmită un mesaj prin care să combată unele informații apărute în spațiul public cu privire la această propunere legislativă.

Potrivit Gabrielei Firea, opt din zece copii din familii vulnerabile „nu au mâncare, haine sau încălțăminte”.

Ea spune că această lege ar urma să vină în sprijinul acestor copii, astfel încât aceștia să poată crește alături de familie, în pofida lipsurilor materiale.

Mai mult, ministrul spune că legea este una perfectibilă și este deschisă la propuneri pentru îmbunătățirea acesteia, însă deplânge faptul că s-a confruntat cu o atitudine nepotrivită în Parlament atunci când a fost dezbătut proiectul.

„Am participat, alături de colegii mei din minister, la Comisia pentru Muncă din Camera Deputaților, reunită în ședință comună alături de Comisia pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0