5 alimente pe care să le consumi pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă, conform studiilor

HomeSănătate

5 alimente pe care să le consumi pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă, conform studiilor

Nu ai control asupra longevității, totul este genetic, nu-i așa? Nu neapărat. Se pare că există o mulțime de modalități de a adăuga ani la viaț

Cum să mănânci tot ce vrei de sărbători?
Ce se întâmplă în creierul tău când vorbești singur
Anticoncepționalele, compensate pe bază de prescripție medicală!

Nu ai control asupra longevității, totul este genetic, nu-i așa? Nu neapărat. Se pare că există o mulțime de modalități de a adăuga ani la viața ta. De fapt, ai putea crește șansele de a trăi până la 100 de ani prin controlul obiceiurilor tale zilnice – cum ar fi prioritizarea exercițiilor fizice, a somnului și gestionarea stresului.

Dar poate una dintre cele mai ușoare modalități este schimbarea a ceea ce mănânci. Tot mai multe cercetări arată că dieta este un indicator foarte important pentru cât vei trăi și dacă vei dezvolta sau nu o serie de boli cronice care scurtează viața. Iată cinci alimente care îți prelungesc viața și pe care să le adaugi de astăzi pe farfurie.

Peștele gras

Peștele a fost considerat întotdeauna hrană pentru creier și pe bună dreptate. Cercetările arată că anumiți compuși din pește numiți carotenoizi pot proteja împotriva bolilor neurologice.

În plus, un nou studiu publicat în The BMJ…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0