Volodimir Zelenski, întâmpinat de Marcel Ciolacu la Palatul Victoria: „România susține ferm aderarea Ucrainei și a Republicii Moldova la UE”

HomePolitică

Volodimir Zelenski, întâmpinat de Marcel Ciolacu la Palatul Victoria: „România susține ferm aderarea Ucrainei și a Republicii Moldova la UE”

Aflat în București, președintele Ucrainei a avut o zi plină. Ziua a început pentru Volodimir Zelenski cu un popas la un Hotel din Capitală, urm

”Este o muncă de durată, dar care va aduce beneficii importante României”
ALEGERI ÎN TURCIA. Turcii sunt aşteptaţi la urne. Se va scrie sfârșitul erei Erdogan?
”Se încearcă intimidarea mea, compromiterea imaginii mele”

Aflat în București, președintele Ucrainei a avut o zi plină. Ziua a început pentru Volodimir Zelenski cu un popas la un Hotel din Capitală, urmată de întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis și cu cei doi președinți de Camere, din Parlament. Ziua se încheie pentru Zelenski, cu vizita la Palatul Victoria, alături de premierul Marcel Ciolacu.

Măsuri stricte de securitate la Guvern, odată cu sosirea lui Volodimir Zelesnki. Mai mulți angajați au fost trimiși acasă, iar pe durata vizitei președintelui ucrainean, accesul și ieșirea din Guvern sunt interzise.Acesta a fost întâmpinat de premierul Marcel Ciolacu într-un cadru formal, cei doi salutându-se reciproc. Zelenski a ajuns la Palatul Victoria la ora 17:55.

România a acordat un sprijin multidimensional consistent vecinului nostru în toată această perioadă de la declanșarea invaziei ilegale a Rusiei și suntem pregătiți să participăm activ la viitorul proces de reconstrucție a Ucrainei,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: