Vladimir Putin a participat la slujba de Înviere în Catedrala din Moscova

HomePolitică

Vladimir Putin a participat la slujba de Înviere în Catedrala din Moscova

Președintele Vladimir Putin a participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la slujba de Paște organizată de Biserica Ortodoxă Rusă. Îmbră

„Nu pot pleca la un drum ca premier cu această PROBLEMĂ nerezolvată. Ori trece legea, ori plec acasă”
”Trebuie să maximizăm eficiența transportului rutier, feroviar, naval și aerian”
Nou depozit de legume și fructe la Cervenia / Florin Barbu s-a întâlnit cu legumicultorii din Teleorman

Președintele Vladimir Putin a participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la slujba de Paște organizată de Biserica Ortodoxă Rusă.

Îmbrăcat într-un costum închis la culoare, cămașă albă și cravată mov închis, liderul de la Kremlin a asistat la slujba din Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova, ținând în mână o lumânare roșie aprinsă, conform imaginilor live transmise din timpul slujbei de la miezul nopții.

Liderul rus și-a făcut cruce de mai multe ori în timpul ceremoniei, cunoscută sub numele de Divina Liturghie. Când patriarhul Kirill a anunțat „Hristos a înviat”, Putin s-a alăturat celorlalți membri ai congregației cu răspunsul „Adevărat a înviat”.

„Minunata și mult iubita sărbătoare de Paște umple inimile credincioșilor de speranță, inspiră gânduri bune și fapte bune și servește la promovarea unor idealuri și valori morale puternice în societate. În această sărbătoare de primăvară, cu un…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: