Video Exclusiv | Verdictul lui Ion Crăciunescu! Faza la care CFR Cluj a fost dezavantajată de arbitraj: „Vassaras are regulile lui!”

HomeSport

Video Exclusiv | Verdictul lui Ion Crăciunescu! Faza la care CFR Cluj a fost dezavantajată de arbitraj: „Vassaras are regulile lui!”

UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1 UCL: AC Milan - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1 Nu a făcut excepție nici meciul dintre CFR Cluj ș

Simone Inzaghi, “mândru” de jucătorii săi! “Meritam să jucăm prelungiri”
Anunțul făcut de Jurgen Klopp imediat după ce Mohamed Salah s-a declarat „devastat”
Elias Charalambous nu a ratat finala Champions League. Pe cine a susținut antrenorul FCSB-ului

  • UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: AC Milan – Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Nu a făcut excepție nici meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, scor 1-1, care a lăsat-o pe campioana României doar cu șanse matematice la titlu. 

Verdictul lui Ion Crăciunescu după golul marcat de Universitatea Craiova cu CFR Cluj

O fază extrem de controversată s-a petrecut în careul oltenilor, în minutul 72. Juraj Badelj a atins mingea cu mâna la un duel aerian cu Christopher Braun, iar ardelenii au solicitat lovitură de pedeapsă, dar în zadar. 

Ion Crăciunescu a analizat faza în studio-ul Fotbal Club și a ajuns la concluzia că trupa lui Dan Petrescu ar fi trebuit să beneficieze de lovitură de pedeapsă.

Astfel, fostul arbitru l-a contrazis pe șeful CCA, Kyros Vassaras, care a afirmat că arbitrul a judecat corect când a lăsat jocul să continue. 

„La henț sunt probleme tot timpul. Se zice că dacă mingea se duce spre mână, iar ea e…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: