Video Exclusiv | Cristi Balaj, replică pentru Becali și Rotaru, pe tema datoriilor jucătorilor de la CFR Cluj: ”Lucrurile sunt clare!”

HomeSport

Video Exclusiv | Cristi Balaj, replică pentru Becali și Rotaru, pe tema datoriilor jucătorilor de la CFR Cluj: ”Lucrurile sunt clare!”

SuperLiga: Voluntari – Mioveni, vineri, 17:30, DGS 1 SuperLiga: Chindia – Petrolul, vineri, 20:30, DGS 1 În cazul contractelor de activitate spor

Echipele de start la FCSB – CFR Cluj
Maxim i-a cerut antrenorului de la Beșiktaș să fie titular în derby-ul cu Galatasaray. Răspunsul lui Senol Guneș
Mario Iorgulescu a fugit din clinica din Italia în care era internat. Ce a urmat și decizia instanței

  • SuperLiga: Voluntari – Mioveni, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Chindia – Petrolul, vineri, 20:30, DGS 1

În cazul contractelor de activitate sportivă, legea prevede un plafon de 300.000 de lei anual peste care un sportiv angajat în cadrul unui club devine plătitor de TVA.

Cristi Balaj: ”Nu știu de ce susțin toți că trebuie să fie plătit TVA, habar nu am!”

Cristi Balaj a explicat că nu înțelege motivul pentru care jucătorii ardeleni s-au trezit cu datorii la statul român, iar Gigi Becali, patronul de la FCSB, și Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, l-au ”înțepat” pe președintele campioanei en-titre.

În cadrul emisiunii Fotbal Club, Cristi Balaj a intervenit și le-a dat o replică celor doi conducători din SuperLigă, ”cu foile în față”.

Cu tot respectul pentru domnul Rotaru, care are consilieri buni, și domnul Becali, când s-a discutat despre construirea acestui proiect legat de contractele de activitate sportivă,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0