VIDEO EXCLUSIV | „Așa un măcel, Israel nu a avut”. Medicul personal al lui Benjamin Netanyahu povestește „viața în război”

HomePolitică

VIDEO EXCLUSIV | „Așa un măcel, Israel nu a avut”. Medicul personal al lui Benjamin Netanyahu povestește „viața în război”

Sirenele au sunat, din nou, luni, la Ierusalim. Noile atacuri l-au prins pe medicul Herman Berkovits la clinică. Nu a avut unde să se ascundă.

Comisiile de raport din Senat au decis noi praguri de impozitare pentru pensiile de serviciu, după decizia CCR. Când intră la votul final
Liberalii din Sectorul 3 au început o acțiune de monitorizare a celor 11 hectare de teren retrocedate din Parcul IOR
Burduja a participat la referendumul pentru familia tradiţională: Am exprimat o opţiune

Sirenele au sunat, din nou, luni, la Ierusalim. Noile atacuri l-au prins pe medicul Herman Berkovits la clinică. Nu a avut unde să se ascundă. Prioritatea lui erau pacienții. În plus, adăposturile erau în curtea clinicii, o clădire în centrul Ierusalimului. . „Până fugi în curte și vii înapoi deja totul s-a terminat”, a spus Berkovits. Spre norocul lor, racheta trasă asupra orașului a fost surprinsă de scutul israelian. 

Medicul personal și prietenul premierului israelian, Benjamin Netanyahu a povestit pentru Gândul, cum trăiește zilele de război.

M-am prins, aici, la clinică o alarmă de sirenă, adică s-au tras asupra noastră, asupra Ierusalimului, s-au tras rachete. Vă dați seama că n-am avut unde să fug și eu undeva la adăpost. Am rămas la clinică, cu bolnavii noștri și spre norocul nostru, această rachetă a fost prinsă de către scutul nostru de antirachete, care este așa de bună.

În ziua primului atac, medicul, împreună…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: