Veste uriașă! Mii de angajați vor primi bani în plus la salariu

HomeBusiness

Veste uriașă! Mii de angajați vor primi bani în plus la salariu

Veste bună pentru mii de angajați! Cu toaate că problema salariilor persistă, aceștia își vor primi, în tranșe banii restanți. Concre,  profesorii ca

Începe de mâine, 18 mai! Mesaj pentru românii care au polițe RCA la Euroins
Ce trebuie să știe toți pensionarii din România: Ministrul Muncii, Marius Budăi: ‘Până pe 11 aprilie’
Ministrul Muncii, Marius Budăi, pune cruce unei majorări salariale pentru profesori: Se pune în pericol atragerea fondurilor din PNRR

Veste bună pentru mii de angajați! Cu toaate că problema salariilor persistă, aceștia își vor primi, în tranșe banii restanți.

Concre,  profesorii care încă mai au restanțe din anii trecuți, vor  primi diferențele pentru dirigenție din perioada 2018-2021.

Totuși, profesorii încă lucrează după nivelul salarial din anii trecuți. Deși statul a tot mărit venitul lunar pentru cadrele didactice, acestea încă nu au fost implementate.

În perioada viitoare, oamenilor de la catedră ar trebui să li se vireze în conturi suma de 122 de lei brut, bani în plus la salariu. Pe lângă că nu e o sumă uriașă, se pare că va fi virată și în mai multe tranșe pentru a nu fi probleme la bugetul alocat pentru educație. Profesorii se simt ironizați de această inițiativă și vor ca lucrurile, din punct de vedere financiar, să se reglementeze și pentru ei.

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: