,,Unde ne permite infrastructura, vom face pasaje”

HomePolitică

,,Unde ne permite infrastructura, vom face pasaje”

Cristian Popescu Piedone, aflat în studiul GÂNDUL, a dezvăluit câteva dintre planurile sale în situația în care ar obține un mandat la primăria

Nicolae Ciucă, la forumul Rebuilding Ukraine: „Relația noastră cu Kievul devine tot mai consolidată”
De Ziua Franței, Marcel Ciolacu spune „Vive la France” și mulțumește pentru sprijinul în procesul de aderare la Schengen
Sebastian Moise, președintele PMP București se retrage din politică. Ce l-a determinat să ia o asemenea decizie

Cristian Popescu Piedone, aflat în studiul GÂNDUL, a dezvăluit câteva dintre planurile sale în situația în care ar obține un mandat la primăria Capitalei. Traficul este unul dintre prioritățile candidatului PUSL. 

Semaforizare inteligentă pentru inelul median al Bucureștiului. Inelul median este format din următoarele artere: bulevardul Nicolae Titulescu Iancu de Hunedoara Ștefan cel Mare Mihai Bravu Calea Văcărești Șoseaua Olteniței, Progresului. Semaforizare inteligentă este propusă suplimentat modernizări Nord-Sud, Sud Est și Vest. Țintă, fluidizare trafic. Deci una este acea fluidizarea a traficului prin semafoare inteligente, după care acolo acolo unde ne permite atât infrastructura unde crearea de pasaje și supra și subterane, a declarat Piedone.

Candidatul PUSL spune că problema nu este traficul de pe marile bulevarde, ci șoferii de pe străduțe care vor să ajungă pe marile bulevarde.

Ținând cont de arhitectura zonei respective…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0