Ucraina a format opt noi brigăzi pentru contraatac

HomePolitică

Ucraina a format opt noi brigăzi pentru contraatac

Războiul din Ucraina a ajuns la ziua 434. Opt noi brigăzi de soldaţi ucraineni au fost formate pentru a lua parte la o viitoare contraofensiv

Ministerul Justiției anunță că va depune în Parlament proiectul privind înființarea unui Registru unic al traficanților de droguri
„Votul pentru Nicusor din 2020 a fost unul anti-sistem”
Este o mișcare de blocare. În fața ei, Trump nu câștigă

Războiul din Ucraina a ajuns la ziua 434. Opt noi brigăzi de soldaţi ucraineni au fost formate pentru a lua parte la o viitoare contraofensivă, în contextul în care se speculează tot mai mult cu privire la calendarul acesteia şi la posibilitatea de a reuşi să le aplice o înfrângere serioasă invadatorilor ruşi.

UPDATE 1: Un oficial prorus a fost rănit de o explozie în momentul în care a deschis poarta casei, la Melitopol

Un adjunct prorus al şefului unui departament regional de poliţie din Zaporojie, regiune din sudul Ucrainei ocupată parţial de ruşi, a fost spitalizat marţi din cauza unui dispozitiv exploziv care a fost declanşat în momentul în care acesta a vrut să deschidă poarta locuinţei din Melitopol, relatează CNN.

A fost amplasat un dispozitiv exploziv improvizat, care a fost declanşat atunci când adjunctul şefului Direcţiei Centrale a Afacerilor Interne din Rusia pentru regiunea Zaporojie a deschis poarta, în drum spre serviciu….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0