Turcia l-a acuzat Benjamin Netanyahu că „trage regiunea în război pentru a rămâne la putere”

HomeExterne

Turcia l-a acuzat Benjamin Netanyahu că „trage regiunea în război pentru a rămâne la putere”

Turcia îl acuză pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu că intenţionează să bage în război Orientul Mijlociu „pentru a rămâne la putere”, pe fo

Biden a vorbit la telefon cu Netanyahu, după o lună de pauză. Divergențele privind Fâșia Gaza persistă
Cine este prințesa Leonor de Bourbon, moștenitoarea tronului Spaniei. Va depune jurământul de credință la împlinirea vârstei de 18 ani
„Am crezut că este fiica lui!”. Soția președintelui sud-coreean i-a cucerit pe ucraineni. Câți ani are de fapt FOTO

Turcia îl acuză pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu că intenţionează să bage în război Orientul Mijlociu „pentru a rămâne la putere”, pe fondul unui conflict sângeros în Fâşia Gaza cu mişcarea palestiniană Hamas, relatează AFP, scrie AGERPRES.

Recep Tayyip Erdoğan FOTO: Profimedia

„Este evident că (Benjamin) Netanyahu încearcă să tragă regiunea în război pentru a rămâne la putere”, a spus ministrul turc de Afaceri Externe Hakan Fidan, la o conferinţă de presă în Qatar.

Hakan Fidan, care s-a adresat alături de premierul din Qatar şi ministrul de externe Mohammed ben Abdelrahman Al-Thani, consideră că „persistă” riscul unei extinderi a conflictului în regiune.

„Ne vom dubla eforturile pentru a pune capăt acestui război”, a adăugat acesta la încheierea unei convorbiri cu Mohammed ben Abdelrahmane Al-Thani.

Conducătorul mişcării palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, va avea în acest sfârşit…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0