Trup este un mincinos notoriu care a distrus reputația lui E Jean Carroll, acuză avocata jurnalistei

HomeExterne

Trup este un mincinos notoriu care a distrus reputația lui E Jean Carroll, acuză avocata jurnalistei

Donald Trump este un mincinos și un agresor sexual absolut care a distrus reputația lui E. Jean Carroll pentru a-și proteja propria imagine după ce ac

SUA confirmă că ucrainenii au început să folosească muniţii cu dispersie. Primele imagini VIDEO
Acuzații halucinante ale propagandei ruse: Ucraina pregătește drone înarmate cu țânțari infectați
Bulgaria a înăsprit controalele la frontiere, în conformitate cu angajamentele Schengen faţă de Austria

Donald Trump este un mincinos și un agresor sexual absolut care a distrus reputația lui E. Jean Carroll pentru a-și proteja propria imagine după ce aceasta l-a acuzat de viol, a declarat luni în fața juriului Roberta Kaplan, avocata jurnalistei, relatează The Guardian. 

FOTO: Getty Images

În pledoariile finale din procesul civil intentat de Jean Carroll împotriva lui Trump pentru agresiune sexuală și defăimare, avocata jurnalistei, Roberta Kaplan, le-a spus juraților că pot crede în dovezile celor 10 martori ai clientei sale sau în cele ale fostului președinte care au refuzat să depună mărturie.

Kaplan’s a spus că apărarea lui Trump în legătură cu presupusul viol comis în 1996 într-un vestiar al magazinului Bergdorf Goodman din Manhattan, s-a bazat pe principiul „toți mint în legătură cu orice”.

„Pentru a găsi dovezi în favoarea lui, trebuie să găsiți că Donald Trump, mincinosul notoriu, este singurul din această…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0