Trup este un mincinos notoriu care a distrus reputația lui E Jean Carroll, acuză avocata jurnalistei

HomeExterne

Trup este un mincinos notoriu care a distrus reputația lui E Jean Carroll, acuză avocata jurnalistei

Donald Trump este un mincinos și un agresor sexual absolut care a distrus reputația lui E. Jean Carroll pentru a-și proteja propria imagine după ce ac

Forbes: Ofensiva Ucrainei se va confrunta cu aceleași provocări ca aliații la debarcarea în Normandia
SUA și țările din NATO, stocuri critice de muniție. Ritmul în care Ucraina consumă obuzele rămâne ridicat
O mișcare de rezistență susține că ocupanții ruși din Herson sunt loviți de holeră

Donald Trump este un mincinos și un agresor sexual absolut care a distrus reputația lui E. Jean Carroll pentru a-și proteja propria imagine după ce aceasta l-a acuzat de viol, a declarat luni în fața juriului Roberta Kaplan, avocata jurnalistei, relatează The Guardian. 

FOTO: Getty Images

În pledoariile finale din procesul civil intentat de Jean Carroll împotriva lui Trump pentru agresiune sexuală și defăimare, avocata jurnalistei, Roberta Kaplan, le-a spus juraților că pot crede în dovezile celor 10 martori ai clientei sale sau în cele ale fostului președinte care au refuzat să depună mărturie.

Kaplan’s a spus că apărarea lui Trump în legătură cu presupusul viol comis în 1996 într-un vestiar al magazinului Bergdorf Goodman din Manhattan, s-a bazat pe principiul „toți mint în legătură cu orice”.

„Pentru a găsi dovezi în favoarea lui, trebuie să găsiți că Donald Trump, mincinosul notoriu, este singurul din această…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: