SUA: Guvernatorul Texasului desfăşoară Garda Naţională la frontiera cu Mexicul

HomeExterne

SUA: Guvernatorul Texasului desfăşoară Garda Naţională la frontiera cu Mexicul

Guvernatorul republican al Texasului, Greg Abbott, a ordonat luni desfăşurarea a sute de membri ai Gărzii Naţionale la frontiera cu Mexicul pentru a f

Moscova a încercat să lanseze un atac devastator cu 40 de rachete și drone asupra Ucrainei. 20 nu și-au atins ținta
De ce se mută pensionarii germani în Ungaria. Cât costă casele care îi atrag ca un magnet, explozie de cereri
Vladimir Putin avertizează că Rusia ar putea ataca avioanele F-16 inclusiv în baze din state vecine Ucrainei

Guvernatorul republican al Texasului, Greg Abbott, a ordonat luni desfăşurarea a sute de membri ai Gărzii Naţionale la frontiera cu Mexicul pentru a face faţă unui aflux aşteptat de migranţi, denunţând „haosul” provocat de preşedintele Joe Biden, relatează AFP.

Desfășurare de forțe la granița SUA Mexic FOTO Greg Abbott

Sub conducerea democratului, statul federal american urmează să ridice la sfârşitul săptămânii „Titlul 42”, o măsură sanitară invocată la începutul pandemiei de COVID-19 care permite expulzarea fără întârziere a migranţilor care trec graniţa terestră a Statelor Unite, inclusiv a solicitanţilor de azil, scrie Agerpres.

„Odată cu încheierea, joi, a Titlului 42, preşedintele Biden întinde covorul roşu pentru oamenii din întreaga lume”, a spus Greg Abbott într-un comunicat.

Guvernatorul şi toţi republicanii îl atacă fără încetare pe Joe Biden, acuzat că a transformat frontiera mexicană într-o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0