SUA: Guvernatorul Texasului desfăşoară Garda Naţională la frontiera cu Mexicul

HomeExterne

SUA: Guvernatorul Texasului desfăşoară Garda Naţională la frontiera cu Mexicul

Guvernatorul republican al Texasului, Greg Abbott, a ordonat luni desfăşurarea a sute de membri ai Gărzii Naţionale la frontiera cu Mexicul pentru a f

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Forțele de ocupație ruse învață din greșeli și își adaptează tactica de luptă
Ucraina denunță reuniunea prezidată luni de Lavrov în Consiliul de Securitate al ONU: „Un circ absolut ipocrit”
Ucrainenii revendică primele succese după câteva zile de acțiuni ofensive: Axele principale ale contraatacului

Guvernatorul republican al Texasului, Greg Abbott, a ordonat luni desfăşurarea a sute de membri ai Gărzii Naţionale la frontiera cu Mexicul pentru a face faţă unui aflux aşteptat de migranţi, denunţând „haosul” provocat de preşedintele Joe Biden, relatează AFP.

Desfășurare de forțe la granița SUA Mexic FOTO Greg Abbott

Sub conducerea democratului, statul federal american urmează să ridice la sfârşitul săptămânii „Titlul 42”, o măsură sanitară invocată la începutul pandemiei de COVID-19 care permite expulzarea fără întârziere a migranţilor care trec graniţa terestră a Statelor Unite, inclusiv a solicitanţilor de azil, scrie Agerpres.

„Odată cu încheierea, joi, a Titlului 42, preşedintele Biden întinde covorul roşu pentru oamenii din întreaga lume”, a spus Greg Abbott într-un comunicat.

Guvernatorul şi toţi republicanii îl atacă fără încetare pe Joe Biden, acuzat că a transformat frontiera mexicană într-o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: