Serbia își va schimba strategia de politică externă pe baza cooperării cu țările prietene

HomeExterne

Serbia își va schimba strategia de politică externă pe baza cooperării cu țările prietene

Președintele Aleksandar Vučić a menționat anterior că Serbia își va schimba politica externă față de Ucraina după ce aceasta a votat admiterea nerecun

Vedeta de 97 de ani pe Instagram: „Oamenii povestesc lucruri despre viața lor unor străini și este o prostie“
Un român a murit într-un spital din Italia după ce a provocat o explozie: și-a aprins o țigară în timpul unei ședințe de oxigenoterapie.
Lavrov, deranjat de posibila înzestrare a Ucrainei cu avioane F-16: „Se joacă cu focul”

Președintele Aleksandar Vučić a menționat anterior că Serbia își va schimba politica externă față de Ucraina după ce aceasta a votat admiterea nerecunoscutului stat Kosovo în Consiliul Europei.

Președintele Aleksandar Vučić. Foto: Profimedia

Guvernul sârb va dezvolta o nouă strategie de politică externă care se va concentra pe apropierea de țări care sunt „prietenii” Serbiei, se precizează într-un comunicat emis marți de guvernul republicii.

La ședința de astăzi a Guvernului Republicii Serbia, la care a participat președintele Republicii [Aleksandar Vučić], s-a decis să se procedeze la elaborarea unui document strategic în domeniul politicii externe, care va defini în detaliu relațiile Serbiei cu alte țări„, se arată în document. „Scopul acestui document este respectul pentru partenerii și prietenii Serbiei care susțin fără echivoc integritatea teritorială a țării noastre și, în conformitate cu principiile…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0