Ședința Coaliției amânată pentru marți / Lupte grele privind listele candidaților

HomePolitică

Ședința Coaliției amânată pentru marți / Lupte grele privind listele candidaților

Ședința Coaliției de luni, în care ar fi trebuit să se decidă listele pentru europarlamentare, candidatul pentru primăria Capitalei și alte fun

Plângerea penală care îl vizează pe Iohannis „este pe circuitul administrativ la Parchetul General”
Joe Biden cere Congresului bani pentru Ucraina și Israel / „Putin și Hamas au un lucru în comun: vor să anihileze o democrație vecină
Ionuț Stroe anunță că PNL are candidați proprii la PMB și sectoare

Ședința Coaliției de luni, în care ar fi trebuit să se decidă listele pentru europarlamentare, candidatul pentru primăria Capitalei și alte funcții ce ar urma să se împartă după alegeri, a fost amânată pentru marți la ora 16. 

Din sursele noastre, liderii PSD și PNL n-au căzut de acord asupra persoanei care să deschidă lista de candidați.

Miercuri, Marcel Ciolacu spunea că își dorește să fie o femeie „independentă de cele două partide”, care să deschidă lista la europarlamentare.

„Am spus şi în cadrul coaliţiei, deci nu este un secret şi îmi asum în continuare, mi-aş dori foarte mult să găsim o doamnă care să deschidă lista, care să nu fie nici membră PSD, nici PNL, mi-aş dori o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers. Sunt convins că atunci când vom găsi această doamnă, vom veni şi cu lista candidaţilor şi o să o prezentăm”, a explicat Marcel Ciolacu.

Coaliția…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0