Scandal în Italia. Clipul de promovare a țării folosește imagini din Slovenia și este considerat „grotesc” VIDEO

HomeExterne

Scandal în Italia. Clipul de promovare a țării folosește imagini din Slovenia și este considerat „grotesc” VIDEO

Ministerul italian al turismului a lansat un clip de promovare al țării care a stârnit numeroase critici. În schimb, ministul îi numește „snobi” pe to

Ultimul supraviețuitor al echipei care a cucerit prima dată Everestul spune că muntele a devenit aglomerat și murdar
Liderul rezistenței afgane spune că strategia SUA în Afganistan este greșită
Statele G20 nu s-au înţeles asupra ţintelor de reducere a emisiilor poluante

Ministerul italian al turismului a lansat un clip de promovare al țării care a stârnit numeroase critici. În schimb, ministul îi numește „snobi” pe toți cei care s-au arătat revoltați.

Roma FOTO: Shutterstock

Intitulat „Open to Meraviglia” (deschis spre mirare), clipul prezintă o versiune computerizată a lui Venus (un simbol al artei italien), care este transformată într-un influencer ce prezintă frumusețile Italiei. 

Filmul de promovare, parte a unei campanii de 9 milioane de euro, este produs de grupul de comunicare Armando Testa. Clipul a fost criticat pe scară largă, mai ales că o parte din el a fost filmat în străinătate.

Istoricul de artă Tomaso Montanari a numit campania publicitară „grotescă” și o risipă „obscenă” de bani, arată The Guardian.

Cele mai controversate imagini arată un grup de tineri zâmbind pe o terasă însorită în timp ce beau vin, în ceea ce s-a vrut a fi o scenă tipic italiană. Cu toate…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: