Să se producă pe teritoriul României

HomePolitică

Să se producă pe teritoriul României

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că îşi doreşte ca multe dintre achiziţiile pentru înzestrarea armatei să se producă de pe teritori

România va fi cel mai mare producător de gaze din UE
„Continuăm să contribuim la îmbunătăţirea securităţii regionale şi euroatlantice”
PNL „deblochează” Capitala cu Sebastian Burduja în frunte / A fost ales Biroul Politic interimar al organizației București

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că îşi doreşte ca multe dintre achiziţiile pentru înzestrarea armatei să se producă de pe teritoriul României.

Premierul a explicat că au fost plătite toate sumele alocate pentru înzestrarea armatei.

Sunt lucrurile chiar într-un echilibru. Cu adevărat, consider că priorităţile românilor au fost investiţiile în infrastructură. În rest, şi am vorbit şi astăzi cu ministrul Apărării şi cu vicepreşedintele Turciei, îmi doresc ca cât mai multe dintre achiziţiile pentru înzestrarea armatei să se producă pe teritoriul României. Asta a fost discuţia şi cu cancelarul Olaf Scholz şi cu cei interesaţi şi cu Ambasada Statelor Unite şi veţi vedea că se va dezvolta foarte mult industria de apărare în acest an, a spus premierul Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, despre declarațiile Gabrielei Firea că ,,a trecut vremea independenților”: ,,Îmi dau și eu demisia și devin independent”

Marcel…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0