Rusia acuză Ucraina de atacuri „de sabotaj” dincolo de graniţă

HomePolitică

Rusia acuză Ucraina de atacuri „de sabotaj” dincolo de graniţă

Ziua 454 de război. Cel puţin opt persoane au fost rănite într-un atac produs în regiunea Belgorod din Rusia, în apropiere de graniţă. Rusia

Vlad Voiculescu, cu buza umflată după ce și-a mazilit omul cheie din Primărie
Profesorii ies, din nou, în stradă. Miting de amploare în București
”Nu putem acoperi datoria pe care o avem punând toată presiunea pe micii antreprenori, pe firmele care aduc plus valoare”

Ziua 454 de război. Cel puţin opt persoane au fost rănite într-un atac produs în regiunea Belgorod din Rusia, în apropiere de graniţă. Rusia acuză Ucraina de atacuri „de sabotaj”. Oficialii ucraineni afirmă că a fost făcut de un grup de ruşi care sunt de partea Ucrainei şi care au trecut frontiera, potrivit CNN.

Cele mai importante informații din ziua 454 de război

UPDATE 2: Maia Sandu spune că Vladimir Putin va fi arestat dacă va intra pe teritoriul Republicii Moldova

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, pe numele căruia Curtea Penală Internaţională (CPI) a emis un mandat internaţional de arestare în legătură cu crimele comise în Ucraina, va fi reţinut dacă ajunge în Republica Moldova, a declarat preşedinta Maia Sandu într-un interviu cu mai mulţi jurnalişti străini.

Întrebat de reporterul Euronews dacă Vladimir Putin ar fi arestat în cazul în care ar veni în Republica Moldova, preşedinta Maia Sandu a declarat că…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0