România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

HomePolitică

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”. Țara noastră a fost reprezentată cu succes la Luxemburg în cadrul reuniunii miniștrilor re

Guvernul alocă 200 mil. de lei către CNAS în vederea dotării unităților sanitare cu paturi, dar și pentru decontarea medicamentelor
A.I. nu e răspunsul la toate problemele
În discuții este jalonul cu microîntreprinderile

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”. Țara noastră a fost reprezentată cu succes la Luxemburg în cadrul reuniunii miniștrilor responsabili cu telecomunicațiile. Bogdan Dumea, secretar de stat în cadrul Ministerului Digitalizării a participat la lucrările Consiliului TTE, componenta telecomunicații și societate informațională și transmite că România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

Reprezentantul României din partea Ministerului Digitalizării în cadrul reuniunii de la Luxemburg susține că ”inteligența artificială preia deja locuri de muncă din diverse industrii. Chatboții, vehiculele autonome și roboții sunt doar câteva exemple.

Măsurile pe care le luăm astăzi trebuie să asigure competitivitatea și inovația în tehnologie, dar în același timp să asigure echilibrul și siguranța zilei de mâine pentru oameni” a menționat acesta.

În cadrul discuțiilor de la Luxemburg au fost abordate următoarele…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0