Preşedinţii Statelor Unite şi ai Egiptului au vorbit despre negocierile de încetare a focului în Gaza

HomeExterne

Preşedinţii Statelor Unite şi ai Egiptului au vorbit despre negocierile de încetare a focului în Gaza

Preşedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi a fost apelat telefonic de preşedintele american Joe Biden pentru a discuta despre cele mai recente evoluţi

O fostă deputată din Germania a angajat o ghicitoare, iar acum sunt acuzate de tentativă de lovitură de stat
Calea sinuoasă spre o Rusie dincolo de Putin: evoluțiile capabile să zdruncine regimul
Europa de Sud se pregătește pentru secetă extremă și cele mai slabe recolte din ultimele decenii

Preşedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi a fost apelat telefonic de preşedintele american Joe Biden pentru a discuta despre cele mai recente evoluţii ale negocierilor privind încetarea focului în Fâşia Gaza şi despre pericolele escaladării situației militare la Rafah, se arată într-un comunicat al preşedinţiei egiptene, transmite Reuters, scrie AGERPRES.

Abdel Fattah al-Sisi FOTO: Profimedia

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei egiptene a spus că apelul a vizat şi schimbul de ostatici israelieni cu prizonieri palestinieni, un punct important pentru un acord de încetare a focului între Hamas şi Israel.

O delegaţie a Hamas se află în prezent la Cairo pentru a delibera asupra răspunsului Israelului la un acord de încetare a focului.

De asemenea, în conversaţia telefonică a fost subliniat pericolul unei escaladări militare în Rafah, fapt ce ar adăuga o catastrofă la criza umanitară care deja se agravează, ceea ce ar avea un…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: