Plajele din Odesa au fost închise. Coasta Mării Negre, o „groapă de gunoi și cimitir de animale“

HomeExterne

Plajele din Odesa au fost închise. Coasta Mării Negre, o „groapă de gunoi și cimitir de animale“

Plajele din regiunea Odesa au fost închise după ce apele murdare revărsate după ruperea barajului Nova Kahovka au ajuns în Marea Neagră, reprezentând

Politico: Biroul procurorului general al SUA l-a notificat pe Trump despre ancheta penală demarataă împotriva sa
Motivul pentru care un oraș ucrainean trebuie să își reducă consumul de apă la aproape jumătate
Dodik a vorbit despre încercările serviciilor secrete britanice de a-l răsturna pe Vučić de la președinție

Plajele din regiunea Odesa au fost închise după ce apele murdare revărsate după ruperea barajului Nova Kahovka au ajuns în Marea Neagră, reprezentând o „amenințare reală” pentru locuitorii locali, spun autoritățile.

Plaja din Odesa FOTO: Twitter

Apele inundațiilor se retrag, dar resturile au fost spălate pe râul Nipru, care se varsă în Marea Neagră transformând coasta Odesei într-o „groapă de gunoi și cimitir de animale„, potrivit autorităților ucrainene, scrie CNN.

„Plajele din Odesa au fost declarate improprii pentru înot din cauza unei agravări semnificative a stării apei în zonele cu apă deschisă (mare, estuar) și a unei amenințări reale la adresa sănătății locuitorilor orașului„, a declarat municipalitatea Odesa într-o postare pe Telegram duminică.

Autoritățile au tras un semnal de alarmă cu privire la scăderea calității apei, într-o postare pe Telegram sâmbătă, spunând că testele de laborator au…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0