Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune ce tip de lapte trebuie să cumpărăm din supermarket, de fapt

HomeSănătate

Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune ce tip de lapte trebuie să cumpărăm din supermarket, de fapt

Supermarketurile sunt pline de zeci, dacă nu chiar de sute de sortimente de lapte, dar care este cel pe care îl recomandă specialiștii? De mult

Vrei să trăiești până la 100 de ani? 5 vitamine pe care să le consumi de AZI!
Nicușor Dan REFUZĂ să dea curs, de șapte luni, unei decizii DEFINITIVE în cazul „Sanador”. „Calcă în picioare dreptul la sănătate”
Ceaiul care ajută creierul să funcţioneze mai bine. Dr. Vlad Ciurea: „Este minunat”

Supermarketurile sunt pline de zeci, dacă nu chiar de sute de sortimente de lapte, dar care este cel pe care îl recomandă specialiștii?

De multe ori, în goana după cumpărături, punem mâna pe primul produs care ne iese în cale în magazine, dar nu este întotdeauna cea mai buna idee.

Legătura dintre lapte și colesterol

Nutriționistul Mihaela Bilic ne liniștește în ceea ce privește unele îngrijorări legate de colesterol și spune că important este să avem un nivel ridicat al colesterolului „bun”, (HDL).

„Nu contează colesterolul total, important este să avem HDL-ul mare! Chiar dacă în nutriție colesterolul are o reputație proastă, el este o formă de grăsime esențială vieții și are numeroase funcții importante în organism. Colesterolul intră în structura sărurilor biliare, a hormonilor, a creierului și a vitaminei D. Trebuie știut că alimentația furnizează doar 20% din colesterolul din sânge, cea mai mare parte fiind sintetizat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0