Numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat

HomePolitică

Numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat. „Vă îndemn să ne gândi

8 din 10 copii români se confruntă cu lipsuri. Prin Legea prevenirii separării copilului de familie, acești copii vor fi ajutați!
Decizia de numire în calitate de președinte AUR a lui George Simion anulată de Tribunalul București
Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat. „Vă îndemn să ne gândim împreună, angajatori și angajați, ce putem face pentru a preveni accidentele de muncă”, adaugă el.

28 aprilie este „Ziua mondială a Securității și Sănătății la locul de Muncă”. Acest eveniment e organizat în fiecare an de Organizația Internațională a Muncii (OIM) încă din anul 1919.

„Astăzi, de Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă, Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) îndeamnă statele lumii să inițieze campanii de promovare a importanței prevenirii accidentelor de muncă și a bolilor profesionale la nivel global.

Deși statisticile indică o scădere a evenimentelor de muncă, constatăm că numărul celor care suferă din această cauză este încă ridicat, așa că astăzi vă îndemn să ne gândim împreună, angajatori și angajați, ce…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0