Numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat

HomePolitică

Numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat. „Vă îndemn să ne gândi

UPDATE VIDEO | Florin Cîțu a fost audiat în Comisia juridică / Senatul votează ridicarea imunității fostului premier
,,Am solicitat ALIANȚĂ cu PSD și PNL, se pare că dealurile Cotroceniului nu m-au dorit”
Marcel Ciolacu către liderii de Consilii Județene: „Vă spun la ce să vă așteptați de la NOUA formulă guvernamentală”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă ridicat. „Vă îndemn să ne gândim împreună, angajatori și angajați, ce putem face pentru a preveni accidentele de muncă”, adaugă el.

28 aprilie este „Ziua mondială a Securității și Sănătății la locul de Muncă”. Acest eveniment e organizat în fiecare an de Organizația Internațională a Muncii (OIM) încă din anul 1919.

„Astăzi, de Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă, Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) îndeamnă statele lumii să inițieze campanii de promovare a importanței prevenirii accidentelor de muncă și a bolilor profesionale la nivel global.

Deși statisticile indică o scădere a evenimentelor de muncă, constatăm că numărul celor care suferă din această cauză este încă ridicat, așa că astăzi vă îndemn să ne gândim împreună, angajatori și angajați, ce…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0