”Nu vrem să ne oprim”

HomeSport

”Nu vrem să ne oprim”

UCL: Bayern - Man. City, miercuri, 22:00, DGS 1 UCL: Inter - Benfica, miercuri, 22:00, DGS 1 În semifinalele UEFA Champions League, AC Milan ar p

El e atacantul pentru care negociază FCSB: ”E excepțional. Dacă are mingea, mă așez pe bancă, știu că se schimbă tabela”
Champions League, preliminarii. Victorie pentru Rakow, cu Racovițan și Sorescu! Olimpija
A „dispărut” 9 luni, iar acum a rupt tăcerea! Ce a decis „Hulk din Iran” după umilința trăită în ringul de box

  • UCL: Bayern – Man. City, miercuri, 22:00, DGS 1

  • UCL: Inter – Benfica, miercuri, 22:00, DGS 1

În semifinalele UEFA Champions League, AC Milan ar putea da piept cu Inter, rivala din Milano, care s-a impus în meciul tur din ”sferturi” cu Benfica, scor 2-0.

Stefano Pioli: ”Este o calificare dorită și binemeritată”

Stefano Pioli este încântat de calificarea echipei sale în semifinalele UEFA Champions League. Acesta a spus unde s-a făcut diferența în meciul retur cu Napoli din ”sferturi”.

Toți (n.r. specialiștii) nu ne-au văzut favoriți, dar acesta este un grup cu o inimă mare. Este o calificare dorită și binemeritată.

În seara asta ar părea un derby cu Inter (n.r. în semifinale), probabil că așa va fi. Încă două ciocniri frumoase, stimulatoare.

Am făcut multe și nu vrem să ne oprim, cu siguranță. Prima manșă cu câștigată 1-0 ne-a ajutat cu siguranță. Având în vedere prezența lui Osimhen, am decis să stăm puțin mai jos pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0