„Nu vă atingeți de copiii României”. Protest AUR, în fața Parlamentului

HomePolitică

„Nu vă atingeți de copiii României”. Protest AUR, în fața Parlamentului

Mai mulți simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) protestează, miercuri, la poarta Palatului Parlamentului, împotriva unui pro

Miliardele de euro din PNRR care trebuie vină în România, în pericol? Ce zice MIPE?
”Vor exista repercusiuni dacă va fi introdusă din nou creșterea impozitării muncii”
Bogdan Ivan s-a întâlnit cu tinerii români de pretutindeni și susține că noua generație este cea care va schimba România

Mai mulți simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) protestează, miercuri, la poarta Palatului Parlamentului, împotriva unui proiect de lege privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie” propus de guvern, care ar fi fost inițiat de ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea.

„Nu vă atingeți de copiii României! Sinistrul proiect PLx 145 prin care PSD și PNL vor să ne ia copiii de lângă noi va fi azi supus la vot în Camera Deputaților. Apărăm copiii României!”, transmite, pe Facebook, AUR.

De altfel, liderii formațiunii au transmise live protestul de la parlament și, conform imaginilor, zeci de oameni cu steagul României au împânzit zona. Manifestațiile sunt, însă, ilegale, sunt oficialii Jandarmeriei.

Jandarmeria Română, despre protestul AUR: „Este o adunare publică nedeclarată”

„În legătură cu manifestațiile aflate în desfășurare la Palatul Parlamentului, Direcția…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: