Nava-amiral a marinei britanice a fost retrasă de la exercițiile NATO în urma unor probleme tehnice

HomeExterne

Nava-amiral a marinei britanice a fost retrasă de la exercițiile NATO în urma unor probleme tehnice

Nava amiral a marinei regale britanice HMS Queen Elizabeth a fost retrasă în ultimul moment din cel mai mare exerciţiu militar al NATO după Războiul R

Șefii armatei ucrainene explică situația de la Bahmut: Forțele Kievului au format un semicerc în jurul orașului
Războiul cu Rusia ar putea schimba mentalitatea ucrainenilor față de soldații LGBT: „Sunt o familie”
UNIAN: Prigojin are complici la Kremlin și nu ia el însuși decizii

Nava amiral a marinei regale britanice HMS Queen Elizabeth a fost retrasă în ultimul moment din cel mai mare exerciţiu militar al NATO după Războiul Rece, Steadfast Defender, din cauza unor probleme tehnice, scrie Business Insider.

În urma unor verificări de rutină, a fost identificată o problemă cu axa elicei. Portavionul trebuia să participe la exerciţiul NATO Steadfast Defender, dar va fi înlocuit de HMS Prince of Wales.

HMS Queen Elizabeth urma să plece luni de la baza navală de la Portsmouth și să conducă prin apele norvegiene un grup de atac format din opt nave, a relatat UK Defense Journal.

La exercițiu vor participa 20.000 de militari britanici desfășurați în Scandinavia și în Europa de Nord, potrivit Marinei Regale.

Contingentul britanic face parte din cei 90.000 de soldați din cele 31 de țări aliate NATO care iau parte la „cel mai mare exercițiu militar din Europa de la Războiul Rece încoace”, potrivit…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0