NATO a plasat 500.000 de militari în stare de disponibilitate de reacție, pe fondul tensiunilor cu RUSIA /„Vom continua să ne protejăm teritoriile”

HomePolitică

NATO a plasat 500.000 de militari în stare de disponibilitate de reacție, pe fondul tensiunilor cu RUSIA /„Vom continua să ne protejăm teritoriile”

Alianța Nord-Atlantică a plasat 500.000 de militari în stare de disponibilitate de reacție, în contextul tensiunilor cu Rusia din cauza războiu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre ROTATIVA guvernamentală
Marcel Ciolacu: ”Pentru nicio funcție de secretar de stat sau membru de cabinet sa nu mai fie persoane care cumulează pensii speciale”
Eduard Hellvig, decorat de președintele Iohannis după încheierea mandatului la șefia SRI

Alianța Nord-Atlantică a plasat 500.000 de militari în stare de disponibilitate de reacție, în contextul tensiunilor cu Rusia din cauza războiului din Ucraina, afirmă secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, confirmând că vor fi intensificate măsurile de protejare a infrastructurii, din cauza unor acte de sabotaj.

”Miniștrii Apărării din țările NATO au abordat campania de acte ostile pe care Rusia o efectuează împotriva aliaților. În ultimele săptămâni, am observat o intensificare a actelor de sabotaj, a atacurilor cibernetice, a migrației instrumentalizate și a altor acte ostile din partea Rusiei. Vom fi calmi și ponderați în analizarea modalităților de ripostă la provocările Rusiei. În același timp, vom condamna acțiunile Rusiei și vom impune costuri”, a afirmat Jens Stoltenberg, la finalul reuniunii de la Bruxelles.

”Miniștrii au stabilit un set de opțiuni de reacție pe care aliații le vor utiliza individual și colectiv….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0