Ministrul austriac de interne, Gerhard Karner, vine la București

HomePolitică

Ministrul austriac de interne, Gerhard Karner, vine la București

Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, – un opozant al admiterii României în Schengen-, vine, într-o vizită oficială la București, au

Oficialii „rusofobi” de la Chișinău, persoane non grata la Moscova. Cine sunt indizerabilii moldoveni în Rusia
Petre Daea: România, ameninţată de un aflux mai mare de cereale din Ucraina/CE: Măsurile unilaterale luate de vecinii României, ilegale
Zelenski a ajuns în Germania pentru a primi Premiul Carol cel Mare

Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, – un opozant al admiterii României în Schengen-, vine, într-o vizită oficială la București, au spus, pentru GÂNDUL, surse guvernamentale.

Vizita ministrului austriac va avea loc miercuri și ar urma să se întâlnească inclusiv cu ministrul român de Intere, Lucian Bode.

Întâlnirea vine după ce mai mulți miniștri de Interne din Schengen au cerut deblocarea aderării României.

Aceleași surse menționează că la finele lunii mai va avea loc un nou Consiliu JAI – Justiție și Afaceri Interne. Pe agenda reuniunii s-ar putea regăsi și problema aderării României la Schengen. Este cunoscut faptul că Gerhard Karner este cel care, alături de cancelarul Austriei, s-a opus aderării țării noastre la Schengen.

De altfel, și discuțiile de miercuri din România dintre cei Karner și Bode se vor concentra tot asupra aderării țarii noastre la Spațiul Schengen, spun sursele citate anterior.

Vizita oficialului…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0