Miliardarul chinez Jack Ma a acceptat un post într-o universitate japoneză

HomeExterne

Miliardarul chinez Jack Ma a acceptat un post într-o universitate japoneză

Miliardarul chinez Jack Ma, fondatorul gigantului tehnologic Alibaba, a acceptat luni un post de profesor invitat într-o prestigioasă universitate jap

Trupe americane și britanice, mutate în apropiere de Sudan pentru posibile evacuări
Ilan Șor, organizatorul protestelor antiguvernamentale de la Chișinău, a rămas fără mandatul de deputat
Fostul guvernator al New Jersey, Chris Christie anunță că va candida pentru funcția de președinte

Miliardarul chinez Jack Ma, fondatorul gigantului tehnologic Alibaba, a acceptat luni un post de profesor invitat într-o prestigioasă universitate japoneză.

Miliardarul chinez Jack Ma FOTO: Facebook

Tokyo College, care face parte din prestigioasa Universitate din Tokyo, a precizat că Ma va „împărtăşi experienţa sa bogată şi cunoştinţele sale inovatoare în domeniul antreprenoriatului, al managementului afacerilor şi al inovaţiei” în cadrul unor seminarii destinate studenţilor şi personalului, scrie Agerpres.

Antreprenorul, în vârstă de 58 de ani, s-a ţinut departe de ochii publicului în ultimii doi ani şi jumătate după ce criticile sale publice la adresa organismelor de reglementare din China i-au adus grupul în vizorul autorităţilor.

Listarea Ant Group, o companie afiliată a gigantului e-commerce Alibaba Group Holding Ltd, la bursele de la Hong Kong şi Shanghai a fost anulată la câteva zile după criticile lui Ma, iar…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0