Marcel Ciolacu și Alfred Simonis au VIZITAT Târgul de Paște de la Craiova, însoțiți de edilul Olguța Vasilescu

HomePolitică

Marcel Ciolacu și Alfred Simonis au VIZITAT Târgul de Paște de la Craiova, însoțiți de edilul Olguța Vasilescu

Președintele PSD Marcel Ciolacu și liderul deputaților, Alfred Simonis, s-au aflat, duminică, la Craiova, pentru a vizita Târgul de Paște, di

Victor Negrescu despre posibilitatea de a obliga statele membre UE să justifice veto-ul
„Dacă umblăm la salarii și impozitare, ok, dar hai să o facem pe tot sistemul”
„Românii au probat o solidaritate fără precedent”

Președintele PSD Marcel Ciolacu și liderul deputaților, Alfred Simonis, s-au aflat, duminică, la Craiova, pentru a vizita Târgul de Paște, din Parcul Romanescu.

„Craiovenii l-au întâmpinat cu simpatie pe liderul PSD care a venit să petreacă mai multe ore în cel mai frumos parc din România”, a scris primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

Craiova a fost desemnată cea mai frumoasă destinație de Paște din Europa de către European Best Destinations. Anul acesta, Târgul de Paște are ca tematică povestea Alice în Țara Minunilor, un tărâm de basm, cu personaje îndrăgite și decoruri spectaculoase.

Târgul de Paște din Craiova s-a mutat, în acest an, în Parcul Nicolae Romanescu, unde s-a deschis pe 1 aprilie, în zona Foișorului Fanfarei transformată într-un univers colorat, plin cu surprize. Vizitatorii Târgului de Paște au fost întâmpinați de personaje de poveste, dar și de comercianții cu produse tradiționale…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1