Marcel Ciolacu își scuză șeful de la Finanțe, pe tema rectificării: Boloș nu a mai fost ministru.

HomePolitică

Marcel Ciolacu își scuză șeful de la Finanțe, pe tema rectificării: Boloș nu a mai fost ministru.

Premierul Marcel Ciolacu insistă că va face o rectificare bugetară anul acesta și va fi una pozitivă. Ciolacu îl scuză pe ministrul de Finanțe,

Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au organizat mai multe evenimente dedicate copiilor
PSD vrea supraimpozitarea salariilor mari. Pragul stabilit de Ciolacu
Fostul președinte Nicolas Sarkozy, condamnat la trei ani de închisoare

Premierul Marcel Ciolacu insistă că va face o rectificare bugetară anul acesta și va fi una pozitivă. Ciolacu îl scuză pe ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, care a declarat anterior că se va face o rectificare „bugetară pe datorie”. Nu a mai fost ministru domnul Boloș, spune Marcel Ciolacu, într-un interviu la Prima News. 

Ciolacu declară că nu are nu are nici bagheta lui Harry Potter, nici lampa lui Aladin, pentru a repara ce a lăsat „un bezmetic” care a lăsat un deficit de 9%.

E un om foarte responsabil. Îl respect din punctul acesta de vedere. Când am venit la Guvern, n-am avut nici bagheta lu Herry Potter, n-am avut nici lampa lui Aladin. Am constatat un lucru și imediat am început să ne creionăm un program pe toate palierele. Și în ceea ce privește evaziunea fiscală și în ceea ce privește cheltuielile bugetare și în ceea ce privește veniturile și anumite inechități, fiindcă noi avem un sistem economic inechitabil.

Problema…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0