Marcel Ciolacu își pune mandatul la bătaie! ‘Ori trece legea, ori plec eu acasă’

HomeBusiness

Marcel Ciolacu își pune mandatul la bătaie! ‘Ori trece legea, ori plec eu acasă’

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a promis, vineri, că în mandatul său de premier va fi efectu

Anunț de ultimă oră de la BNR! Ce se întâmplă cu creditele românilor
Se modifică ‘Legea Olguței Vasilescu’! Un nou beneficiu pentru funcționarii publici și personalul contractual din administrația publică
Curs valutar, 8 mai 2023! Cum începe moneda națională săptămâna

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a promis, vineri, că în mandatul său de premier va fi efectuată reforma pensiilor speciale, asta în cazul în care nu va fi realizată până la producerea rotativei guvernamentale.

Marcel Ciolacu a promis că ori va trece legea care privește reforma pensiilor speciale, ori va pleca acasă, în cazul proiectul legislativ nu va fi dus la bun sfârșit.

„Știți părea mea în ceea ce privește pensiile speciale. Sunt și un jalon, România nu are voie să piardă vreun euro din PNRR, cu atât mai puțin să piardă bani că nu a trecut jalonul și legea cu pensiile speciale”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Ori trece legea, ori plec eu acasă”

Dacă ea va trece cât timp sunt președinte al Camerei nu e nicio problemă și avem deja feedback de la Comisie pe lege, că îndeplinește jalonul prins în PNRR.

Dacă nu, și avem neîndeplinit acest jalon și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 34