,,Marcel Ciolacu, FAVORIT să fie desemnat candidat al PSD pentru prezidenţiale”

HomePolitică

,,Marcel Ciolacu, FAVORIT să fie desemnat candidat al PSD pentru prezidenţiale”

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el nu susţine pe niciun independent ca să devină

Costurile la factură pot fi reduse cu 50-60% într-un singur mandat
PSD și PNL mizează pe un scor de 80% la ALEGERILE LOCALE, dar se așteaptă la o prezență scăzută la vot, chiar sub 40%
Profesorii decid AZI dacă renunță la grevă și acceptă ultima ofertă a guvernului

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el nu susţine pe niciun independent ca să devină candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, ci va vota la congres ca un social-democrat să candideze la alegerile pentru preşedintele României, favorit fiind Marcel Ciolacu.

Eu vă spun doar părerea mea, Sorin Grindeanu, congresul decide această chestiune, nu Grindeanu şi nu o persoană, congresul care va fi organizat probabil în lunile viitoare. Eu opinez că nu (va accepta PSD un candidat independent pentru alegerile prezidenţiale n.r.) şi mi-aş da votul, deşi e doar unul singur, pe un candidat care să fie membru PSD, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat de către jurnalişti dacă Marcel Ciolacu ar trebui să demisioneze de la conducerea PSD în cazul în care nu va fi el candidatul social-democraţilor la prezidenţiale, Sorin Grindeanu a spus: „Asta e o speculaţie!”

Eu am spus că în acest moment cel care…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0