Marcel Ciolacu, despre incidentele violente de la Parlament

HomePolitică

Marcel Ciolacu, despre incidentele violente de la Parlament

Marcel Ciolacu a vorbit miercuri seara, la România TV, despre protestul organizat astăzi de AUR din fața Parlamentului, care a degenerat în c

Darius Vâlcov, condamnat la șase ani de închisoare, pentru corupție
Valeriu Zgonea, ales de Parlament în funcţia de preşedinte al ANCOM
Guvernul vrea să taie din cheltuielile publice prin măsuri la nivelul Ministerului Finanțelor. Unde urmează controale

Marcel Ciolacu a vorbit miercuri seara, la România TV, despre protestul organizat astăzi de AUR din fața Parlamentului, care a degenerat în conflicte cu jandarmii, iar mai mulți politicieni au fost agresați.

„Eram în Parlament. Cred că cel mai grav este că se folosește drapelul României, pentru că aruncăm drapelul într-un ridicol, mai punem și însemne ale partidelor pe drapel. În al doilea rând, copiază ce-au inventat cei de la USR. Aduceți-vă aminte, aceste manifestări au fost făcute, și în interiorul Parlamentului și în stradă, pentru prima oară de către USR. Acum se copiază acest comportament, care nu duce la ceva bun, pentru că ține loc de dialog. Atributul Parlamentului este de a legifera, de a vota, există dezbateri în comisii. În cazul în care agresezi parlamentarii, atunci vor ține comisiile, cum este și normal, online”, a declarat Marcel Ciolacu.

Aproape 200 de susținători AUR au protestat miercuri dimineață, în fața…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: