Marcel Ciolacu: ”De Ziua Muncii, am fost la ”Matei Balș” pentru a le mulțumi medicilor și asistentelor că sunt și astăzi la datorie”

HomePolitică

Marcel Ciolacu: ”De Ziua Muncii, am fost la ”Matei Balș” pentru a le mulțumi medicilor și asistentelor că sunt și astăzi la datorie”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a mers astăzi în vizită la Institutul Matei Balș din Capitală, unde a ținut să le mulțumeas

Niciun kilogram de grâu ucrainean nu va rămâne în România
Marcel Ciolacu a participat la slujba de Crăciun de la Catedrala Patriarhală / Alături de premier a fost și secretarul de stat pentru culte
Secretarul general al PSD, Paul STĂNESCU, tulbură „laptele” europarlamentarului PNL Rareș BOGDAN

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a mers astăzi în vizită la Institutul Matei Balș din Capitală, unde a ținut să le mulțumească medicilor și asistentelor ”pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, așa cum au făcut-o și în perioada pandemiei”.

”Am ales ca de 1 Mai- Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obișnuită de muncă. Le-am mulțumit medicilor și asistentelor de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, așa cum au făcut-o și în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Și mă bucur că am putut să fac asta împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

De asemenea, el a ținut să le mulțumească și ”polițiștilor, pompierilor și tuturor celor care astăzi muncesc pentru ca noi, restul românilor, să ne putem bucura de familie și prieteni”.

”Să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0