Marcel Ciolacu: Cred că Tudose ar refuza funcția de premier

HomePolitică

Marcel Ciolacu: Cred că Tudose ar refuza funcția de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la România TV, că până la 1 iunie se va schimba premier, iar viitorul prim-ministru v

Politologul Stelian Tănase, despre prezența Dianei Șoșoacă la recepțiile de la Ambasada Rusiei: ”Abominabil gest”
Marcel Ciolacu vrea eliminarea sporurilor: „Să terminăm această invenție românească”
Marcel Ciolacu nu consideră că România are nevoie de două submarine. „Prioritățile sunt altele”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la România TV, că până la 1 iunie se va schimba premier, iar viitorul prim-ministru va fi el pentru că președintele Klaus Iohannis nu-și permite să provoace instabilitate prin desemnarea unui alt premier decât cel dorit de PSD.

„Rămâne cum s-a stabilit, noul guvern va avea un premier care vine din PSD. În acest moment, acest nume este Marcel Ciolacu, este normal. Nu cred că se poate schimba ceva, dar întotdeauna există şi această posibilitate. Categoric se întâmpla până pe 1 iunie. Respectăm acordul politic. Sunt ferm convins că şi eu şi dl Ciuca în cazul în care se va modifica acordul, vom anunţat în faţa presei. Nu eu modific acordul, nu dl Ciuca, ci PSD şi PNL au puterea de a modifica acest acord. Cei doi stâlpi ai coaliţie, fără să jignesc UDMR, sunt reprezentaţi de PSD şi PNL”, a declarat Ciolacu.

Întrebat ce face dacă șeful statului îl propune premier pe Mihai…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: