LIVE TEXT | Război în Ucraina. Situaţia de pe frontul de est se află ”sub control”, afirmă un general ucrainean. Rușii încearcă să epuizeze apărarea aeriană a ucrainenilor

HomeExterne

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Situaţia de pe frontul de est se află ”sub control”, afirmă un general ucrainean. Rușii încearcă să epuizeze apărarea aeriană a ucrainenilor

Este a 439-a zi de război la scară largă în Ucraina. Situaţia pe frontul de est din Ucraina este "tensionată, dar sub control", potrivit comandantului

„Putin nu era nicăieri“. Cum a negocit Kremlinul cu Prigojin în timpul rebeliunii și de ce a fost nevoie de Lukașenko
Igor Grosu: „Persoane sub statut de diplomaţi ai Federaţiei Ruse, sosind la Chişinău, repede ajung pe malul stâng al Nistrului, în Transnistria”
Bang supersonic la Washington. Două avioane de luptă interceptau o aeronavă înainte de prăbuşirea sa VIDEO

Este a 439-a zi de război la scară largă în Ucraina. Situaţia pe frontul de est din Ucraina este „tensionată, dar sub control”, potrivit comandantului-şef responsabil de acest sector, Oleksandr Sîrski.

FOTO Profimedia

UPDATE 06:30 Rușii încearcă să epuizeze apărarea aeriană a ucrainenilor

Natalia Humeniuk, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Operațional Sud al Ucrainei, a afirmat, în cadrul unui interviu, că forțele armate ruse încearcă să epuizeze resursele apărării aeriene ucrainene. 

„Ele testează și încearcă să epuizeze sistemul nostru de apărare aeriană. Ele încearcă să găsească o cale de a-l ocoli. Și, de asemenea, își extind tacticile, deoarece nu au un stoc stabil de mijloace cu care pot opera”, a declarat Natalia Humeniuk.

Rușii nu doar că testează apărarea aeriană a inamicului, ci și vrea să afle unde sunt amplasate sistemele de apărare aeriană”.

În ceea ce privește cea mai…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: