Liderul PSD: „Nu cred că se pot comasa alegerile și nu susțin această variantă”

HomePolitică

Liderul PSD: „Nu cred că se pot comasa alegerile și nu susțin această variantă”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că nu susține ideea de comasare a alegerilor. „Se discută, dar părerea mea este că nu se poate”, a sp

Marcel Boloș, întâlnire cu sindicaliștii din Ministerul Finanțelor: „NU vor exista disponibilizări” Marcel Boloș, întâlnire cu sindicaliștii din Ministerul Finanțelor: „NU vor exista disponibilizări”
Candidatul pentru funcţia de primar general e doamna Gabriela Firea, din partea PSD
„Facem tot ce ne-am asumat pentru a ajuta copiii să meargă la școală”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că nu susține ideea de comasare a alegerilor. „Se discută, dar părerea mea este că nu se poate”, a spus președintele PSD.

„Eu nu cred că se pot comasa alegerile. În primul rând, alegerile europarlamentare au loc mult mai devreme, iar alegerile locale nu pot fi comasate cu alegerile generale. Constituțional nu se poate. Se discută, dar părerea mea este că nu se poate”, a declarat luni seara, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Referitor poziția președintei interimare de la Senat, liberala Alina Gorghiu, care a spus în mai multe rânduri că o comasare a alegerilor este posibilă, Ciolacu a răspuns: „Să comaseze Gorghiu dacă zice că se poate. Eu consider că e corect să gândim ce e mai bine pentru democrație”.

Liderul PSD a precizat că nu este adeptul comasării alegerilor și că n-ar susține varianta comasării nici dacă ar fi constituțional.

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a precizat că o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0