L-am scos din cursă și asta înseamnă că o avem pe Kamala / Biden, „o grămadă de mizerii”

HomePolitică

L-am scos din cursă și asta înseamnă că o avem pe Kamala / Biden, „o grămadă de mizerii”

Fostul președinte Donald Trump l-a numit pe Joe Biden „o grămadă de mizerii”, într-un videoclip apărut pe rețelele sociale. Donald Trump a mers

Viktor Orbán îi întreabă pe liderii UE: Unde sunt banii?
Contract semnat pentru lărgirea Prelungirii Ghencea la 4 benzi între Cartierul Latin și Pasajul Domnești
A MURIT un politician care a făcut echipă cu Ion Iliescu, în anii ’90

Fostul președinte Donald Trump l-a numit pe Joe Biden „o grămadă de mizerii”, într-un videoclip apărut pe rețelele sociale. Donald Trump a mers pe terenul de golf a doua zi după confruntarea televizată, organizată de CNN, unde cei doi au făcut spectacolul serii, când s-au contrazis pe handicapul la golf al președintelui american. 

Cum m-am descurcat la dezbaterea de aseară? Am dat cu piciorul acelui morman de mizerii, comentează Trump, pe terenul de golf.

În clipul video, Donald Trump, în vârstă de 78 de ani. se află într-un golf cart, cu fiul său Barron, în dreapta. Din mașinuța de golf, fostul președinte american oferă considerații despre cursa pentru președinția Statelor Unite.

Trump afirmă că l-a scos din cursă pe Joe Biden. „Și asta înseamnă că o avem pe Kamala (n.r. Harris)” zice Trump. Despre vicepreședintele american, Trump spune că este „atât de jalnică și de rea”.

Este atât de rea. E atât de jalnică. E atât…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0